بسم الله الرحمن الرحیم
دکتر محمد صالح طیب نیا با حضور در جمع اعضاء ستاد مرکزی مرکز پیشگیری و کنترل سرطان آلاء و کادر درمانی بخش طب تسکینی بیمارستان فیروزگر تهران ضمن تبریک ایام باسعادت ولادت حضرت زینب (س) و روز پرستار ضمن تقدیر و تشکر از فعالیت کارکنان بخش طب تسکینی بیمارستان فیروزگر گفت:
« اگر کار انسان برای رضایت خداوند باشد و انگیزههای انسانی در این مسیر هدایت شوند، قطعاً رضایت و خوشنودی خداوند و رضایت باطنی فرد از فعالیتش قابلمقایسه با هیچ تقدیر و تشکر دیگری نیست. »
وی افزود: سال ۹۴ برای مجموعه بنیاد نسبتاً سال سخت و سرنوشت سازی بود چراکه وضعیت اقتصادی کشور با مشکلات متعددی مواجه شد و بهتبع آن نیز مشارکت خیرین بنیاد آلاء نیز بهشدت کاهش پیدا کرد بهطوریکه درمجموع درآمدهای بنیاد نسبت به سال قبل بیش از ۸۰ درصد کاهش پیدا کرد.
مدیرعامل بنیاد آلاء با اشاره به تلاشهای شبانهروزی گروه مالی بنیاد تصریح کرد: تمام تلاش مجموعه و بهویژه گروه مالی بر این موضوع متمرکز بود که بههیچوجه برنامههای بنیاد تعطیل نشوند هرچند سرعت فرایندهای توسعهای برنامهریزیشده در بنیاد بهشدت کاهش پیدا کرد.
وی طراحی مدلهای جدید جذب و تأمین سرمایه در بنیاد را از مزایایی مشکلات مالی به وجود آمده در بنیاد عنوان کرد و بیان داشت: طراحی مدلهای جدید جذب و تأمین سرمایه در بنیاد اتفاق مهمی بوده است که موجبات رشد و توسعه بنیاد را در سالهای آینده تسریع میکند.
طیب نیا در ادامه ضمن اشاره به برخی از دست آوردهای بنیاد آلاء در حوزه مرکز پیشگیری و کنترل سرطان آلاء بیان داشت: ایجاد موج دغدغه کنترل و پیشگیری از سرطان در حوزه بهداشت و درمان کشور ( ورود سازمان اوقاف به بحث ساخت بیمارستانهای تخصصی سرطان، تعریف ۱۳ قطب سرطان در کشور توسط وزارت بهداشت و دعوت از بخشهای خصوصی و دولتی برای ساخت این مراکز)، واگذاری زمین بیمارستان وزیری به بنیاد آلاء و عقد تفاهمنامه احداث مرکز تیپ ۲ کنترل سرطان در این زمین، اخذ پروانه بهرهبرداری مرکز ارائه خدمات بالینی در منزل در استان تهران و فعالیتهای بسیار خوبی که در حوزه پیشگیری در مرکز اصفهان انجامشده، تنها بخشی از دست آوردهای مرکز پیشگیری و کنترل سرطان آلاء است.
وی تیم مدیریتی مرکز پیشگیری و کنترل سرطان آلاء را یک تیم موفق، کارکشته و متخصص در این حوزه دانست و بیان داشت: حضور دکتر ابوالقاسمی در رأس هرم، آقای نیکی بهعنوان مدیریت مجموعه، حضور دکتر حزینی و خانم دکتر طهماسبی از متخصصان به نام حوزه طب تسکینی، خانم دکتر حجت از متخصصین حوزه آموزش و پژوهش باسابقه فعالیت درخشان همکاری با موسسه کوری، دکتر پور قادری با مدرک فوق دکتری مدیریت بیمارستانی و تیم زبده و کارکشته مرکز اصفهان مجموعهای بینظیر است که بهحق در هیچ مرکز خیریه دیگری حضور ندارند.
ایشان در ادامه به اهداف در نظر گرفتهشده برای مرکز پیشگیری و کنترل سرطان آلاء در سال ۹۵ اشاره کرد و بیان داشت: تکمیل فرایندها و مدلسازی مجموعه فعالیتهای مرکز، بالا بردن کیفیت خدمات ارائهشده در مرکز و تربیت و اعتلای نیروی انسانی فعال در مرکز بهعنوان سه هدف کلان مرکز پیشگیری و کنترل سرطان آلاء خواهد بود.
طیب نیا در ادامه بیان داشت: مرکز پیشگیری و کنترل سرطان آلاء از سال ۸۸ در اصفهان شکل گرفت و رفتهرفته فعالیتهای خود را گسترش داد بهطوریکه امروز آمار بیماران مراجعهکننده به این مرکز از مرز ۱۰ هزار نفر گذشته است، پس باید بهطورجدی تکمیل و تدوین فرایندها و مدلسازی فعالیتهای این مرکز در دستور کار قرار گیرد که در این زمینه باید همکاری مناسبی بین اعضا صف و ستاد مجموعه شکل بگیرد.
وی افزود: تا امروز ما بیشتر دنبال توسعه کمی فعالیتهای خود بودیم اما وقتی کیفیت خدمات را بررسی میکنیم تا رسیدن به نقطه ایده ال فاصلهداریم، شاید درزمینهٔ ارائه خدمات بیمار راضی باشد اما رضایت بیمار یک موضوع است و موضوع دیگر این است که ما چه میزان از خدماتی که ارائه میدهیم راضی هستیم، لذا در این زمینه باید شاخصهای را تعریف و خدمات ارائهشده توسط مرکز را با این خدمات موردبررسی قرار دهیم و برای ارتقاء آن برنامهریزی کنیم.
مدیرعامل بنیاد آلاء لازمه بالا بردن کیفیت خدمات را رشد نیروی انسانی دانست و بیان داشت:
« هیچ مجموعهای رشد نمیکند مگر به فکر تعالی نیروی انسانی خود باشد پس باید به فکر تعالی و رشد نیروی انسانی فعال باشیم.لازم است در این زمینه فرایندهای آموزشی و ارتقاء نیروی انسانی تدوین شود تا نیروی انسانی فعالی در مجموعه احساس کند در کنار خدماتی که ارائه میکند، رشد کرده و دانش او ارتقاء پیدا میکند.»
ایشان در پایان ضمن تأکید بر این مطلبکه توسعه کمی راحت است اما تربیت نیروی انسانی زمانبر، تأکید کرد:
« باید از هماکنون برای بحث تربیت نیروی سرمایهگذاری کنیم چراکه در چند سال آینده تعداد بالایی از مراکز کنترل سرطان در کشور راهاندازی میشود و ما باید از هماکنون برای این موضوع برنامهریزی کنیم. »
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.