اینجانب در هشتم شهریور ۱۳۵۶ در یک خانواده متدین و فرهنگی چشم به جهان گشودم. از همان سنین کودکی در فعالیت های فرهنگی پایگاه بسیج و مساجد محله فعال بودم. در سن نوجوانی نیز در انجمن اسلامی دانش آموزی، هیأت دانش آموزی و برخی از کانون های فرهنگی سطح شهر فعالیت می کردم. در سال ۱۳۷۴ در رشته مهندسی آبیاری در دانشگاه صنعتی اصفهان پذیرفته شدم. از همان زمان علاقه زیادی به علوم اسلامی بویژه مباحث کلامی و اعتقادی داشتم. در دوران تحصیل کتب شهید مطهری و برخی از کتب فلسفی را مطالعه می کردم. در همین ایام در محضر یکی از اساتید مبرز حوزه علمیه اصفهان، منظومه سبزواری و سپس نهایه الحکمه را گذراندم. در اواخر سال ۱۳۷۷ همزمان با تحصیل در دانشگاه دروس حوزوی را نیز شروع نمودم و تا سال ۱۳۷۹ نیز به تحصیل در دروس حوزوی ادامه دادم.

از ابتدای سال ۱۳۷۹ که مزین به نام امیرالمؤمنین  بود، با همکاری برخی از دوستان و اقوام، مرکز احیاء اندیشه و سیره علوی را پایه گذاری کردیم.  بخاطر علاقه ایجاد شده به فلسفه در سال ۱۳۸۱ در رشته فلسفه و کلام اسلامی در مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه قم پذیرفته شدم.  بلافاصله بعد از فارغ التحصیلی، از سال ۱۳۸۳ تدریس دروس معارف اسلامی را آغاز کردم و سرانجام در سال ۱۳۸۵ در دانشگاه صنعتی اصفهان به عنوان عضو هیأت علمی گروه معارف استخدام  شدم. از سال ۱۳۸۴ تا ۱۳۸۶ در کنار تدریس در دانشگاه، مدیر کل فرهنگی دانشگاه صنعتی اصفهان و دبیر شورای فرهنگی دانشگاه های منطقه ۴ کشور و از سال ۱۳۸۷ تا پایان ۱۳۸۸ نیز مسئولیت روابط عمومی و حوزه ریاست دانشگاه صنعتی اصفهان و دبیر شورای مدیران روابط عمومی دانشگاه های منطقه ۳ کشور را بر عهده  داشتم.

به توفیق الهی از مهر سال ۱۳۸۸ در مقطع دکتری فلسفه در دانشگاه تربیت مدرس مشغول به تحصیل شدم. با اتمام دوره دکتری در سال ۱۳۹۲، از بهمن ۱۳۹۳ به عنوان عضو هیأت علمی دانشکده الهیات و معارف اهل البیت (علیهم السلام) در دانشگاه اصفهان مشغول به فعالیت شدم.

ورود جدی به فعالیت های خیریه ای و برعهده گرفتن مدیریت بنیاد خیره آلا از سال ۱۳۹۱ و توسعه جدی فعالیتهای مرکز احیاء اندیشه و سیره علوی نقطه عطفی در زندگی اینجانب و سرآغاز راه های ناپیموده ای برای حقیر شد که به لطف و امداد الهی ثمرات درخشانی برای کشور و جامعه اسلامی به ارمغان آورده است.

  • مدیریت و مشارکت در تدوین و اجرای مدل ملی طب تسکینی و تجربه خدمت به دهها هزار بیمار سرطانی در قالب مرکز کنترل سرطان آلا (مکسا)
  • مدیریت و مشارکت در تدوین سند راهبردی آستانه با عظمت حضرت زینب بنت موسی بن جعفر (علیهما السلام) در عرصه های زیارتی، فرهنگی، اجتماعی و عمرانی
  • مدیریت و مشارکت در تدوین الگوی تربیت نخبگانی برای سادات در مرکز تربیتی و پرورش استعداد سلاله
  • ورود جدی در عرصه تربیت مبلغ و تبلیغ بین الملل در قالب مؤسسه بین المللی المرتضی
  • عملیاتی سازی سند تحول آموزش و پرورش در قالب مدیریت کلان و نظارت بر طراحی نظام تربیتی دختر نخبه تراز ایران اسلامی ( مدرسه زندگی مهرستان)
  • تأسیس اندیشکده مهرستان و تلاش در جهت تحول نظام تعلیم و تربیت کشور و همچنین راهبری عرصه خانواده
  • تأسیس مرکز پژوهشی آلا (مطالعات نوین وقف و امور خیریه) با همکاری مشترک دانشگاه اصفهان و بنیاد خیریه راهبری آلا (شامل: برگزاری چندین دوره همایشهای ملی خیر ماندگار، اتمام چندین پروژه پژوهشی در حوزه مطالعات وقف و امور خیریه، برگزاری دهها نشست علمی، تألیف دهها کتاب و مقاله و انتشار چندین مجله علمی و آموزشی و …)

ثمره قریب به ۲۰ سال فعالیت آموزشی، پژوهشی و اجرایی در سطوح مختلف سبب گردیده، اینجانب بزرگترین خلاء امروز نظام جمهوری اسلامی را که تنها داعیه دار حکومت برخواسته اسلام ناب محمدی است، فقدان الگوهای اجرایی و مدل های عملیاتی مبتنی بر معارف قرآن و اهل بیت علیهم السلام برای اداره کشور در عرصه های گوناگون و همچنین نظام جامع شناسایی، تربیت و جانشین پروری مدیران برای اجرای الگوهای فوق الذکر می دانم. از این رو تلاش نموده ام تمامی فعالیتهای علمی، پژوهشی و اجرائی ام را در این مسیر قرار دهم.

به امید روزی که نه تنها مردم شریف ایران، بلکه مردم دنیا ثمرات سبک زندگی مبتنی بر معارف قرآن و اهل بیت علیهم السلام را شاهد باشند و دنیا در آستانه ظهور منجی کل قرار گیرد.