به گزارش روابط عمومی بنیاد آلاء، تفاهم نامه همکاری دانشگاه اصفهان و بنیاد خیریه راهبری آلاء، در راستای توسعه همکاری های دو جانبه، ارتقاء مشارکت و نیل به اهداف مشترک، فی مابین دانشگاه اصفهان به نمایندگی دکتر هوشنگ طالبی، رئیس دانشگاه، و بنیاد خیریه راهبری آلاء به نمایندگی محمدرضا دیانی، رئیس هیات مدیره بنیاد خیریه راهبری آلاء، در دفتر رئیس دانشگاه اصفهان منعقد شد.

به گزارش روابط عمومی بنیاد آلاء، تفاهم نامه همکاری دانشگاه اصفهان و بنیاد خیریه راهبری آلاء، در راستای توسعه همکاری های دو جانبه، ارتقاء مشارکت و نیل به اهداف مشترک، فی مابین دانشگاه اصفهان به نمایندگی دکتر هوشنگ طالبی، رئیس دانشگاه، و بنیاد خیریه راهبری آلاء به نمایندگی محمدرضا دیانی، رئیس هیات مدیره بنیاد خیریه راهبری آلاء، در دفتر رئیس دانشگاه اصفهان منعقد شد.1-2

دکتر محمدصالح طیب‌نیا، مدیرعامل بنیاد خیریه راهبری آلاء، در آیین امضاء تفاهم نامه همکاری بنیاد آلاء و دانشگاه اصفهان با اشاره به سابقه فعالیتی بنیاد آلاء و شرح شکل گیری آن اظهار داشت: بنیاد خیریه راهبری آلاء با دغدغه پرداختن به امور خیر اولویت دار بر زمین مانده راه اندازی و فعالیت های خود را در شش مرکز پیشگیری و کنترل سرطان، تولیت آستان مقدس حضرت زینب (س)، مرکز مددکاری کوثر، مرکز تربیت و اعزام مبلغ جامعه المرتضی(ع) و مدرسه عالی خاتم الوصیاء(عج) و مرکز تربیتی و پرورش استعداد سلاله، تدوین و عملیاتی کرد.

وی افزود: چندی است بنیاد آلاء با توجه به پایین بودن راندمان کار خیر در کشور، نبود دانش کافی در زمینه امر خیر و نبود کارشناسان خبره در این زمینه، کار خیر اولویت دار بر زمین مانده خود را در حوزه خیرماندگار جستجو می کند.

دکتر طیب نیا تصریح کرد: در حوزه خیر ماندگار بنیاد آلاء در سه رکن تولید دانش، اصلاح روش‌های مدیریت امر خیر و تربیت نیروی متخصص و ترویج و فرهنگ سازی در زمینه امر خیر تدوین نموده است که در دو بخش تولید دانش و تربیت نیروی متخصص نیازمند همراهی و همکاری با دانشگاه ها به عنوان قطب های اصلی دانشی کشور هستیم.

وی در ادامه با اشاره به فعالیت‌های علمی مرتبط با امور خیر در خارج از کشور بیان داشت: ما در بسیاری از کشورها با رشته‌های دانشگاهی تخصصی مرتبط با امر خیر مواجه هستیم و یا مراکزی برای رتبه بندی و ارزیابی عملکرد خیریه ها بر فعالیت نهادهای خیریه نظارت دارند اما متاسفانه در ایران بیشتر امور خیر بر اساس دغدغه های دلی و نه نیازسنجی دقیق صورت می گیرد.

مدیرعامل بنیاد خیریه آلاء در ادامه با اشاره به برگزاری اولین همایش علمی خیرماندگار در اسفند ماه سال جاری توسط بنیاد خیریه آلاء، بیان داشت: برگزاری نخستین همایش علمی خیر ماندگار با همکاری جمعی از مراکز دانشگاهی کشور، می تواند گامی بلند باشد برای ایجاد دغدغه کارهای پژوهشی در زمینه امر خیر.

همچنین در این نشست دکتر هوشنگ طالبی رئیس دانشگاه اصفهان ضمن ابرازخرسندی از ایده استفاده از ظرفیت بالای دانشگاه در بهره وری بیشتر از نیروی توانمند انسانی در توسعه و پیشبرد امور خیر اظهار داشت: دانشگاه باید راه درست استفاده از ظرفیت‌های خود را با ایجاد اتاق فکر و برنامه ریزی صحیح مورد توجه قرار دهد. رئیس دانشگاه اصفهان در ادامه افزود نگاه ما به ظرفیت ها باید، جهت دار و علمی باشد.

%d8%a7

دکتر طالبی در ادامه ضمن تاکید بر راه اندازی مراکز تحقیقاتی مشترک و مراکز پژوهشی مشترک خواستار راه اندازی رشته های بین رشته ای در خصوص آشنایی با موارد مدیریتی، اقتصادی و جامعه شناسی در امور خیرین در دانشگاه اصفهان شد. رئیس دانشگاه اصفهان در پایان ابراز امیدواری نمود که پیوند بین بنیاد خیریه آلاء و دانشگاه اصفهان بتواند راهگشای مسائل و مشکلات جامعه باشد.

شایان ذکر است، در ادامه این جلسه محمد رضا دیانی، رئیس هیات مدیره بنیاد خیریه راهبری آلاء، نیز ارتباط علمی – پژوهشی دانشگاه و بنیاد آلاء را لازم و ضروری قلمداد نمود و بر الگو سازی و فرهنگ سازی این مهم تاکید نمود.گفتنی است این نشست با حضور دکتر امیر رحیمی، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه، و مهندس علی‌خاصی، معاون طرح و برنامه بنیاد آلاء، روز شنبه سوم مهر ماه سال جاری در محل دفتر ریاست دانشگاه اصفهان برگزار شد.

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *